Nieuws

Nieuws


Volg het laatste nieuws van Karaoke DJ Rob

Leontien's Charity Ride


SAMEN TEGEN EETSTOORNISSEN


Elk najaar houdt Leontien van Moorsel en de Charity Ride en Walk! De laatste editie van 1 oktober 2023 was weer een groot succes. De Leontienhuis Charity Walk & Ride is fun, fietsen en wandelen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt. DJ Rob was belangenloos verantwoordelijk voor de muziek en het geluid tijdens dit evenement waarbij uiteindelijk bijna 60.000 euro werd opgehaald voor het Leontienhuis.

Serious Request

Zing je eigen Serious Request!


BRENG OOK LICHT IN HET LEVEN VAN VERGETEN KINDEREN


Karaoke DJ Rob was op 18 en 20 december 2022 bij het Glazen huis in Amersfoort en ondersteunde Serious Request!

Op de markt bij het Glazen Huis in Amersfoort kon je bij KaraokeDJRob zelf je eigen Serious Request zingen!

Dit jaar staat 3FM Serious Request in het teken van de ruim 100.000 kinderen in Nederland die in diepe nood verkeren. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen. Zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Ze voelen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam. 3FM Serious Request brengt licht in het leven van deze vergeten kinderen.


Hieronder vind je een sfeerimpressie en kan je zien hoe uiteindelijk de cheque met de totaalopbrengst door DJ Rob werd aangeboden bij het Glazen Huis voor Stichting Het Vergeten Kind.

Nog meer Karaoke Nummers


ALLES WAT JE MAAR WIL ZINGEN


Bijna nooit hoeft Karaoke DJ Rob de zangers en zangeressen op een Karaokefeest teleur te stellen. Met de speciale online karaoke-speler die DJ Rob bij zich heeft kan gekozen worden uit meer dan 56.000 songs!  Verzoekjes kunnen online in de wachtrij worden geplaatst via de mobiele telefoon van de gasten. 


DJ Rob maakt gebruik van de professionele Karaoke Applicatie: Karafun. Je kunt zelf de demo versie van Karafun uitproberen en zoeken en bladeren in de uitgebreide karaoke catalogus.


DJ Rob op je evenement


MAAK VAN JE EVENEMENT EEN FEEST


Naast feesten is DJ Rob ook gespecialiseerd in presenteren en verzorgen van evenementen. Evenementen vragen vaak een grote flexibiliteit en bij DJ Rob ben je dan aan het juiste adres! DJ Rob heeft op een groot aantal evenementen het geluid en de muziek verzorgd. Of het nu gaat om opzwepende muziek tijdens een prijsuitreiking, het oppakken van de rol als presentator of het verzorgen van het geluid voor een artiest, DJ Rob draait er zijn hand niet voor om. Elk verzoek wordt moeiteloos afgehandeld. Een CD-tje afspelen voor de dansgroep die komt optreden, een draadloze headset voor een instructeur of een muziekinstrument inpluggen? Het is allemaal geen probleem! DJ Rob heeft al vele evenementen 'ontzorgd'!

Karaokebruiloft


ZINGEN OP JE TROUWDAG


Tijdens een spontaan optreden op de bruiloft van Dennis en Petra bleek dat karaoke en een bruiloft heel goed samen kunnen gaan.


Eén van de gasten vroeg om de microfoon en om het nummer 'Everything van Michael Buble'. De spontane serenade werd erg gewaardeerd door het bruidspaar en het aanwezige publiek. Zo zie je maar dat het altijd handig kan zijn om de karaoke apparatuur van DJ Rob achter de hand te hebben, ook op de mooiste dag van je leven!

Alpe D'HuZes 2018


OPGEVEN IS GEEN OPTIE


DJ Rob is op 6 en 7 juni 2018 voor de zesde keer naar Alpe D'Huez gegaan om de Alpe D'Huzes actie te ondersteunen.


Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto 'Opgeven is geen optie' wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave... Deze editie 2018 stond DJ Rob zelf voor de zesde keer in de gezellige 'Hollandse Bocht' 7.

Van Velzen


BABY GET HIGHER


Op donderdag 6 juni 2013 van 10:30 tot 12:30 uur bracht van Velzen een bezoek aan het parcours van Alpe D'Huzes waar DJ Rob stond te draaien.


Omstreeks half 10 waren de 'roadies' van Roel al aanwezig om de bandopstelling op te bouwen. Zij prikten in op de geluidinstallatie van DJ Rob die daar tussen bocht 4 en 3 stond te draaien voor de deelnemers. Roel arriveerde zelf om half 11 om de locatie te verkennen en trad daarna samen met zijn band anderhalf uur op om de deelnemers van Alpe D'Huzes naar boven te zingen. Hiervoor gebruikte hij het toepasselijke nummer 'Baby get Higher' welke hij dan ook wel minstens 14 keer ten gehore heeft bracht. De reportage van het bezoek van Van Velzen aan het parcours bij DJ Rob is uitgezonden op Nederland 1.

unsplash